all packed upNå har jeg endelig klart å pakke kofferten ferdig. hater egentlig å pakke men må jo få det gjort?? Nå har jeg fått den etterlengta skoleboken i posten + pass/visum og viktige papirer som skal til USA. så då er egentlig alt i boks! De neste dagene kommer jeg bare til å slappe av med familie og venner, og på søndag reiser to veninner til Mexico (samme opplegge, bare de skal ta idrett) så det blir adjø og farvell på flyplassen, og på mandagen er det vår tur! 

vi reiser fra flyplassen i Haugesund kl 07:30 og har en 8 timers (++) flyreise forann oss, som jeg faktisk GLEDER meg til. 

Vi har fått en del informasjon om neste uke fra Gateway College, og neste uke (tirsdag-fredag) blir fullpakket med informasjons møter og skolegreier, så begynner skolen for fullt på mandagen, så vi får nyte de 2 dagene vi har før alt begynner!
5 kommentarer

ida

27.jan.2012 kl.14:42

HARREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Sarah

27.jan.2012 kl.14:50

hihihiihih

Caroline

28.jan.2012 kl.05:00

I absolutely love your blog, and I can't wait to read your adventures in the City! I hope you'll have a great trip over the pound, and also a fantastic stay! SO many people are jealous, you lucky girls. Have the time of your life :)

Sarah

28.jan.2012 kl.10:04

thank you caroline! :)

cathrine

30.jan.2012 kl.09:32

Kan jeg bare spørre hvordan du får finasiert turen og oppholdet? HVor mye blir det på alt i alt?

har kjempe lyst til å dra selv! Gleder meg til å følge deg :)

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits