life is good right now

nå sitter vi her alle tre og blogger på hver vår pc i hver vår seng, og nyyyyter livet (bokstavligtalt) men vi har hatt våre up and downs i dag! startet med at jeg selvfølgelig måtte glemme lommeboken i bilen til pappa, og merket det ikke før vi var nesten fremme i oslo! heldigvis fikk jeg en veninne som også skal til new york i morgen til å ta den med, så det fikser seg :)

når vi kom til gardemoen måtte jeg og Marit selvfølgelig bli ropt opp i høytalerene, trodde vi skulle DØ av latter! vi løp til SAS sin skranke og ble spurt om vi hadde fikset visum osv, så det gikk bra, men vi hadde selvfølgelig glemt å registrere det.. hahaflyturen til new york gikk fint. ALT for mange timer, med ALT for lite søvn, men gikk fint alikevell! Vi kom til Newark flyplassen og ble kjørt til selve leilighetene, VELDIG fin leilighet! kunne kanskje hatt litt større, men herregud, skal ikke klage i det hele tatt! Bygget er kjempe fint og har 24 timers åpent treningsrom med alle apparater, og den utsikten over frihetsgudinnen, og svømmebasseng utendørs (som ikke åpner før i mai tror jeg) og sånn ''relaxing-room''

leilighetskomplekset
etter å ha utrforsket ''hotellet'' gikk vi downtown i jersey city, KJEMPE koselig ''liten'' by, som har en helt syyykt utsikt over new york og manhattan. etter en kald liten ''walk'' på bryggen var det påtide å kjøpe inn litt mat til imorgen, så vi fant en søt liten matbutikk, som vi i ettertid angrer på at vi handlet på fordi det var bare spesielle matvarer av dyrere merker osv, det merket vi selvfølgelig ikke før etterpå. fremover blir det walmart forhåpentligvis, hvis vi finner den!nå er klokken bare 8 her om kvelden, egentlig er den 2 om natten.. vi er dautrøtte men må prøve å holde oss våkne slik at vi klarer å bekjempe ''the jetlag''. kommer til å skrive et nytt innlegg med bilder av leiligheten. ble litt mye i et innlegg haha..:) ÅÅÅÅÅ så vi nyter livet akuratt nå!

3 kommentarer

rikke

31.jan.2012 kl.08:21

hva er bloggen til de andre :) ?

sabrina

31.jan.2012 kl.08:45

wææææ, savner dere allerede, kom hjem! <3

Ole

31.jan.2012 kl.21:40

Savne deg allerede :D

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits