brunch-concert-restaurant-marquee

dagen i går var fullpakket med festligheter. vi var litt ved WTC for å se på et sånn outlet, med billige merke klær, så en dritkul marc jacobs jakke til halvpris, men tenkte økonomisk og lot være å kjøpe den. vi sa hejdå til familien birkeland som reiste i 4 tiden, og etter det gjorde vi oss klar til Pranna Brunch. Pranna Brunch er noe av det morsomste vi vet. og det er hver lørdag fra 3-halv 7 og det er helt SYKT. elsker det. 
(hadde det litt gøy når vi ventet på toget til brunchen)

etter brunchen tok vi taxi ned til west village hvor det skulle være konsert med det norske bandet MHOO, som btw var veldig bra. spesiell musikk, men de var kjempe flinke og jeg tror vi var de eneste norske der, for det var ikke så mange, veldig sånn intim-konsert-lokale (hørte lady gaga spilte der masse for sånn 5 år siden før hun ble kjent). Etter konserten som varte i nesten en time snakket vi litt med de jentene i bandet, og fikk tatt et bilde (kan jo være de blir kjendiser i fremtiden??)

etter konserten gikk vi (16 jenter) til en italiensk restaurang for å spise. de som jobbet der ble jo kjempe gla og vi fikk verdens beste service, og veldig go mat.

etter middagen gikk vi (+nabojentene) litt rundt i west village (kjempe søtt strøk med masse barer osv) vi kom oss ikke inn på noen bar, så vi satt oss på en is-butikk og satt der i sikkert en time

når klokken nærmet seg 12, tok vi taxi til marquee, som var veldig morsomt. det er en nattklubb hvor de har veldig bra musikk, en del svarte folk, og litt sån hip-hop aktig kanskje? danser ræva av oss, svettet og lo. det var gøy! veldig morsom kveld.
ALLE BILDER/COPYRIGHT MARIT BIRKELAND

xoxo

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits