swedish meatballs

SØNDAG! 14 grader i dag så vi tok båten fra pier 11 over til IKEA i brooklyn. det går gratis ''taxi boat'' over til ikea i helgene, og den kjører forbi ellis island og frihetsgudinnen, så vist det er noen fremtidlige turister der ute som leser bloggen så er det en god ide vist dere lever på budsjett :) men bare gratis i helgene! vi gikk egentlig på IKEA bare for å føle oss litt ''hjemme'' og for å spise svenske kjøttboller. vi kjøpte med oss litt telys og talgelys og litt pledd osv som vi trenger til leilighet. de hadde også ostehøvvel der!


maten kosten forresten bare 10 dollar!! sykt billig. resten av dagen har gått til lekser og trening! skolen kl 9 i morgen så er det Washington DC på torsdag :D gleder oss!! det skal visst bli 25 grader! åh så herligt det er. 

var forresten noen som spurte om spørsmålsrunde. så vist dere har noen spørsmål kan dere bare spørre i vei her :) skal svare med et innlegg eller no, så det er lettere for dere å se svaret. 

puss puss 

3 kommentarer

Aina

12.mar.2012 kl.04:33

Bra blogg. og for noen pene jenter du bor med!!! de må jo være verdens beste. Er innom vær dag. keep up the good work. klemz

Mamma

12.mar.2012 kl.23:26

Så kjekt, vi var også på IKEA på lørdag, men i Stavanger :)) flotte bilder Sarah, savne deg

Mamma<3

Marte

19.mar.2012 kl.15:41

Kunne du lage en New York guide?

Steder man burde se, shoppe eller spise på?

Eller steder man bare kan droppe?

Skal dit til sommern skjønner du:-)

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits