kjedelig å blogge fortiden jæ

hey! oppsummering.

lørdag: ST. PATRICKS DAY!

stod opp for å se på paraden, men vi fant den ikke (haha) hele new york var helt grønn, sånn serriøst. vi følte oss dumme når vi ikke hadde noe grønt. i 3 tiden gikk vi på St. pattys brunch, hvor det var full fest, følte oss dumme nokk en gang når vi ikke hadde grønt på oss (jeg hadde litt da) men trodde ikke det skulle være sååå big deal! hadde det kjempe gøy.

Søndag: hangover, lekser og baluba! egentlig bare chill dag hvor vi ikke gjorde noe. tok en liten tur til newport mall og bare hang, så bestilte vi flybillett til los angeles, så nå er den turen i box.

Mandag: skole, hjem, lekser, så møtte jeg en veninne fra IOWA (jeg var utveklingstudent der for snart 3 år siden for de som ikke viste det) og har ikke sett henne på ja.. 3 år! veldig koselig, vi spiste middag på en fin restaurang som hun ene veninnen hennes spanderte (heldige der ja), så tusslet vi bare litt rundt i times square osv! 

Tirsdag: that's today! har baaare gått i lekser. har sånn mid-term i morgen i fashion, så har lest fra vi kom hjem og til nå! har 11 kapitteler å gå gjennom så ja. men prøven betyr ingenting for noe som helst så det er egentlig bare for oss selv. og jeg tror det kommer til å gå veldig bra!

jeg er skikkelig lei av å blogge, føler egentlig det ikke er så mye vits? men skal prøve å oppdattere så mye jeg kan selvom det er slitsomt i blandt. er så mye aent å gjøre liksom. det er sommer her også btw. over 20 grader hele tiden, og helt fantastisk! skal snart sende hjem vinterklær og diverse NÅR jeg for tid. bilder kommer opp en gang i fremtiden. stay tuned ;)

3 kommentarer

Lisa Jensen

21.mar.2012 kl.15:40

Ikkje stopp å blogg Sarah! Det e så kjekt å lesa ka dokker gjør på, å eg lese hver dag:D hihi

maggi

21.mar.2012 kl.19:19

enig med lisa:)

Rebekka

21.mar.2012 kl.21:47

Joo det e vits! Knallkjekt å lesa bloggen din å se koss dåkke har det i NY :D

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits