JUST DO IT

så til dere som TENKER på å reise til new york med gateway college, ikke tenk engang, bare GJØR det. jeg anbefaler alle til å søke å bare få det gjort, spar opp maasse penger, spar så mye som mulig (jobb gjerne ett halvt år eller år før dere reiser). 

Det er så mange forskjellig grunner hvorfor. personlig så elsker jeg å reise å bare oppleve nye byer osv, og jeg kommer alltid tilbake til USA. vet ikke hvordan det blir når jeg kommer tilbake til Haugesund, men tror nokk det blir veldig kjedelig i forhold til new york, men det er jo en selvfølge! man kan ikke sammenligne new york og haugesund, UANSETT. Men jeg vet jeg kommer til å reise tilbake engang i fremtiden. etter dette skal jeg hjem, jobbe, ta opp litt fag å gå på skole, tjene penger, betale tilbake lån osv, så forhåpentligvis studere videre i utlandet. men det er bare en plan! eller en drøm! haha. akuratt nå lever jeg jo drømmen og jeg er sååå takknemlig. tror ikke det har gått helt opp for meg før nå hvor heldig jeg virkelig er! tenkte på det i dag når vi skulle gå til pathen for å ta toget hjem fra skolen. hadde litt musikk på ørene, å bare gikk langs broadway street og tenkte for meg selv. tenker liksom jeg BOR faktisk her! alle de som kommer her bare for en uke setter så stor pris på new york liksom, men for meg er det bare en daglig ting å gå gjennom times square!

vi er allerede halveis i oppholdet, og det føles helt forferdelig. tiden går så SINNSYKT fort. å da mener jeg SINNSYKT. trodde kanskje bare det var noe de sa (forrige studentene her) men det er helt sykt. begynner liksom å tenke om jeg får TID til å gå på et broadway show! (+ de koster jo rundt 800 kr). neste fredag reiser vi til los angeles, etter det er det noen uke med masse skole, så eksamen, SÅ er vi ferdige! det er skummelt å tenke på.

anyway, det jeg vil frem til er at bare gjør det om du tenker på det. kom deg ut i verden og bare lev livet før du må begynne å stifte familie osv... haha. er det egentlig noen som har tenkt på new york av dere?
5 kommentarer

Kamilla

22.mar.2012 kl.12:44

Jeg leser bloggen din daglig, og jeg skal reise til New York med gateway våren 2013. Lurte bare på om skolen derborte er vanskelig? :)

Mathilde

22.mar.2012 kl.16:00

Vet hva du hva du vil bli når du blir "stor"? Og hva var snittet ditt da du gikk ut av vgs? :)

Sarah

22.mar.2012 kl.20:25

kamilla: så bra! skolen er ok, noen fag er vanskelige mens andre er ikke :)

Mathilde: nei har egentlig ingen aning:S tror det var rundt 3,7 kanskje? ikke så bra men.

rikke

22.mar.2012 kl.20:51

hørres så gøy ut! ko mye har du å bruke der nede, altså penger?

Sarah

22.mar.2012 kl.22:00

rikke: ikkje så mye! angre på at eg brukte så mye penger i begynnelsen, for nå leve eg på stipendet (6800 i mnd) å det e egentlig ikkje så mye når du ska ha mat, transport, å diverse ting! så vist du ska reisa, spar opp MASSE MASSE å ikkje shop alfor mye :)

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits