springtime! + frozen youghurt

eller summertime! det er neste uvirkelig at det allerede er sommer her! i mars!! håper bare ikke dette er bare en liten periode med varme, så kommer kulden igjen, for jeg har allerede lagt frem varme klær som jeg skal sende hjem! og det er en del! 

I dag var det en sånn ''prøve-eksamen'' eller ''mid-term'' som de kaller det i marketing. læreren er så sinnsykt kul, så han sa bare: ''since its sooo nice outside, i just want you to have fun with this midterm, so i just want you to go outside in times square or anywhere and do the assignment'' haha! verdens beste! så vi fikk et ark som vi bare skulle ta bilder av turister, og hvordan de oppfører seg. jeg marit og kristine prøvde alt for å finne PINKBERRY, for vi er helt obsessed med frozen youghurt! jeg har aldri tenkt på å prøve det men gjorde det i washington dc, og jeg elsker det! og det er ikke usunt engang :) så vi fant det til slutt og koste oss i solen med den før vi gikk hjem.

det er så mange rare folk her. vi kan gå langs gaten og plutselig ser du gamle men som sier ''beautiful lady'' eller ''you're so pretty'' osv! det er jo snilt, men hallo! var forresten en sånn som selger billetter til ''comic show'' i times square som kalte meg dworf! eller hvordan skrives.. uansett DVERG. ''you're so small''. jeg tenkte, og det skulle være morsomt? hahah offameg. ikke greit å være liten i USA. alle måå liksom kommentere det! når vi går ut på byn også så for jeg alltid en kommentar! haha so what liksom? bedre å være liten og søt en stor og stygg:) det sa min mor! neida.

her er noen bilder fra dager..


vi kjøpte frozen youghurt i en sånn bil-ting. tror egentlig det var iskrem..


meg og brianna forann the public library 


tok på meg treningstøyet... ble ikke no trening men.


har blitt så gira at vi kjøpte frozen youghurt på box! haha..


hadde selvfølgelig bjørnebær og jordbær med :)


skolen i dag! chill med midterm


I<3NY

4 kommentarer

Silje

22.mar.2012 kl.23:52

Ååååh, eg elske bloggen din!

Har lest alle innleggene dine itte du flytta bort te NY, å eg e bare såå misunnelig. Konne gjerna tenkt meg å gjort det samma skjøl om noen år.

Pleie kje å kommentera, men fy faen så rått dokke må ha det der borte!

Pretty jealous, for å sei det sånn!

Leste o bloggen din når du bodde i Iowa, e så misunnelig på at du har gjort begge deler, å klart å spara penger te det. Angre på at eg ikkje reiste te usa detta åre for å sei det sånn... :/

Kathrine

25.mar.2012 kl.10:37

Kom til Tanzania, her ville du følt deg høy :D

Martine!

25.mar.2012 kl.20:34

ser ut som du kose deg ja! ikke lenge te du komme hjem nå! <3

Lisa Jensen

26.mar.2012 kl.10:47

Ta med deg ein frozen yogurt med hjem! eg har så lyst å prøva det hihi:):)

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits