tears dry on their own

På lørdag bestemte vi oss for å droppe brunch, og gikk heller powerwalk/jogging i central park med marit og kristine. såå herlig! vi angrer veldig på at vi ikke tok kamera med, for det var nesten magisk. så mange folk, så mye å se på å herlig vær. når vi kom hjem stelte vi oss og gjorde klar surprise party for Helene, naboen som fylte 20 år! det var veldig vellykket, og vi gikk videre derfra til en house-party på grove street, hos noen norske folk som også studerer her, på en annen skole. endte opp med en NORSK house party med beer pong osv. veldig koselig! skulle egentlig ut til manhattan på byn men bestemte oss for å droppe det, og la oss i sånn 1 tiden! fornuftige jenter :) nå skal vi spare penger! 














utenom det har det gått i lekser og lesing. er så mye på skolen for tiden at jeg blir helt ør!

var forresten på shopping med fashion læreren som en del av studien på fredag (sa jeg det?) var på to forskjellige kjøpesentere/outlets. kjøpte 2 bikinier på TARGET (billig billig) og solkrem + t-sandaler. så nå er jeg klar for LA! skal leve på brød og vann denne uken slik at jeg har penger til å leve i los angeles. hardt å være student..haha. neida.joda..

setter pris på folk som kommenterer på bloggen forresten :) blir sååå glad (hint hint)

3 kommentarer

Maria

27.mar.2012 kl.15:21

digger bloggen og bildene dine :-) ser utrolig gøy ut!! skulle ønsket du blogget litt mer da.. hehe :-D

ida

28.mar.2012 kl.17:27

bor du i 70greene? er det bra internett der?

Sarah

28.mar.2012 kl.23:37

ja bor på 70 greene, akuratt de siste dagene har det vært ræva internett! så det er grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste :(

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits