sorrry

hei hei! sorry for lite blogging og updates, men internettet her er helt på tuttebærtur, og vi har hatt viktige midterm-eksamen og lekser så har prøvd å holde oss borte fra internett! internett er forsatt dårlig så det blir ikke så stort innlegg.

vi hadde framføring i entreprenørskap i dag som gikk bra, veldig interesangt å se på! har også hentet koffertene våre nede i resepsjonen og begynt å pakke til LA! vi reiser på fredags morgen og jeg gleder meg i hel! har desverre ikke så mye penger så er litt bekymret over hvordan det skal gå, men får bare være hjemme når de andre går på disney world og universal :( er ikke greit å værr fattig student! men det blir gøy uansett, gleder meg til å få sol på kroppen og kanskje bli litt brun, bare slappe av å sånt. 

photobooth diary :))))


3 kommentarer

Christian

29.mar.2012 kl.20:22

Yosann! Kul blogg! På Gateway sine sider står det at man kan vente å måtte punge ut med 59 000 til 91 520 spenn. Stemmer dette for deg?

Sarah

29.mar.2012 kl.21:15

hey! takk! det stemmer nokk! det er veldig dyrt å bo her og pengene går ganske fort! men det kommer jo ann på hvordan du bruker pengene da!

sabrina

31.mar.2012 kl.00:09

Sarah, er ikke Disney World i Florida, eller er geografien min helt på tuppa? men hverfall dere kan jo trøste dere med at dere har vært i Disneyworld og Universal før :) men er sikkert kjipt kan jeg tenke meg..

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits