stalker

hei på du! har ikke blogget de siste dagene fordi blogg.no har vært vanskelig å få tilgang til i det siste? don't know why. men her er jeg! har ikke gjort så mye annet enn å lese til eksamen som er på mandag osv. 

storytime! etter skolen i dag gikk jeg, marit og kristine (som vanlig) til pathen for å ta toget hjem til jersey, å på veien merket vi at en rar jente gikk rett vedsiden av oss, mellom oss og når vi stoppet litt opp, senket hun farten osv. så vi bare begynte å le å se på henne, og hun bare smilte (og tro meg, hun så litt shabby ut) så tenkte vi vi skulle gå over gaten for å se om hun fulgte oss, og når kristine gikk over gaten løp hun nærmeste etter kristine, og da gikk kristine over gata IGJEN, og hun følgte etter. vi tenkte herregud for en galning. tenkte bare det vertste. når hun gikk bak oss etter det spørte jeg ''excuse me, but are you following us or something??'' hun bare ''no, sorry about that'' åsså gikk hun litt forann oss og begynte å kle av seg/skifte klær i parken, så gikk vi forbi å satte oss for å se om hun fulgte etter. men heldigvis forsvant hun etter det. cool story?? haha.. så sykt mange rare folk her. 

i dag blir det lesing igjen, etterfulgt av tapas med folk på 70 greene, og forhåpentligvis gå på kino på ''the lucky one'' som har premiere i dag. tviler på at vi får billetter, men kan jo prøve.

hejdå
2 kommentarer

Kamilla

20.04.2012 kl.21:23

Utrolig fin blogg!!

Bare lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan skolen er og fungerer, og hva du synes om fagene? Er det lett eller vanskelig, og skal du bruke det til noe videre utdanning eller reiste du bare for å få en opplevelse for livet?

Stå på :)

Tone

22.04.2012 kl.10:55

Ååååå fikk dere billetter?? Har så syyykt lyst til å se den filmen!! :D

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits