spm 2

hva heter skolen du du går på og hva er nettsiden? :-) virker spennende!

skolen jeg går på heter Gateway college. og nettsiden er gatewaycollege.no :) check it out!
Du går jo vårsemesteret i New york. Hva gjorde du høstsemesteret etter at du sluttet på vidergående?

jeg jobbet på XXL det halve året, og tjente opp penger!

Hva heter solbrillene dine, og hvor er de fra?

de heter vell ingenting spessielt tror jeg, haha, er ikke rayban eller no. (har ikke råd til slikt akuratt nå) men er fra topshop, og noen andre er fra urban outfitters.

Kan du fortelle litt mer om faget mote, hva gjør dere der?

i fashion lærer vi om selve mote-businessen. og hva man skal gjøre for å åpne en klesbutikk foreksempel, og hvilke jobber du kan få i motebransjen, hva de forskjellige jobbene går ut på, hvordan man priser, lager, produserer og selger klær. 

Er new york så fantastisk som det ser ut?

det er BEDRE en hva det ser ut til. har du ikke vært her før, så vet du egentlig ikke hva du kommer til FØR du har kommet her. det er helt fantastisk :) tror det er bedre å bo her enn å gå på ferie da, for sist jeg var i new york med familien, ble det bare kaos, og det var så mye stress, turister og veldig varmt.

Hvor mye penger har alt sammen kostet?

det vet jeg ikke. selve skolen, leilighet, forsikringer, skolebøker, flybillett, ambassade/visum, semesteravgift osv ble rundt 100 000. så blir det selvfølgelig en del i lommepenger. får 6800 i stipend, og det er viktige penger i mnd, så må brukes fornuftig. jeg lever på stipend, så det blir ikke så mye shopping nå fremøver! så gjerne spar en del før du reiser.

Hvis du/dere hadde valgt igjen, hadde dere valgt å bo nermere skolen?

jeg liker meg så godt i jersey og her på 70 greene at det gjør meg ingenting å bo her. så nei. det er nokk dyrere å bo her, og det blir en del penger på subway osv for å komme til skolen, men det er verdt det. det er så herlig å komme over her etter en hektisk dag i new york (aka hver dag)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits