bittersweet

sorry for lite oppdattering, men dagene har gått i ett. JEG ER FERDIG! det er en bittersweet følelse. glad/trist. what to do nå liksom, hjem til haugesund å leve i mørket. neida. får ikke håpe det blir så gale! Jeg har noen få dager i new york igjen så er vi ferdige i new york FOR DENNE GANG! jeg kommer tilbake nemlig. må bare finne ut hvordan...

så på lørdag var siste eksamen, som gikk fort, og plutselig var det brunch, og avslutningsmiddag på havards club. veldig fint lokale med spesiell mat, fine folk og bra taler. etter det hadde vi jo tenkt å feste hele natten, men vi var rett å slett helt DØ alle sammen, så vi dro en liten tur til karen som bor i soho, så gikk vi rett hjem og SOV. neste dag sto vi tidelig opp og gikk litt i soho og kikket, så spiste vi ute med nabojentene på pier 17! på søndagen gikk vi litt oppe i 5th og kikket, og avsluttet med en koselig kveld med alle på 70 greene. liten avskjedsparty. og i dag er en trist dag, for emilie reiser, og det gjør mange andre gateway studenter også! så om bare en halvtime reiser de, og vi skal si hade nede her på fortauet. det blir rart! og trist! i morgen kommer vår kjære emilie (en annen emilie) på besøk rett fra mexico, og vi gleder oss kjempe mye. får også et lite besøk fra en veninne fra Iowa, men treffer henne etterpå i iowa også.

BRUNCHHAVARDS CLUB

SØNDAG


Én kommentar

Marita

16.05.2012 kl.13:18

Kunne du ha lagd et innlegg der du forteller hvor du bodde under oppholdet, hva det kostet osv osv. Der du liksom tar med alt du måtte tenke på å gjøre før og under oppholdet. Hadde satt veldig pris på dette! Har lyst å dra selv, men vet ikke helt hvordan ting fungrer! Haha :)

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

19, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits