say hello, wave goodbye

æ sorry for superlite blogging. har sagt adjø til new york for lengst, og sitter for tiden i IOWA med to gode veninner og slapper av og bare nyter ferie. reiser tilbake til nyc om 2 dager og er der i en hel dag før vi drar tilbake til kjære norge. kjenner jeg er klar for å komme hjem til familie og venner nå! 

Iowa har vært veldig koselig. har truffet venner og kjente som jeg møtte når jeg bodde her for 2 år siden. vi har vært på roadtrip, zoo, slappet av, reist til omaha og clarinda, kjørt firhjuling på åkrer, hatt bonfire med venner, spilt fotball, vært på tubing langs elven her osv. det har vært herligt!


har dere spørsmål ang. gateway college eller new york osv, feel free to ask. jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge noe særlig etter dette, men who knows. jeg elsker å ta bilder og dele det med andre så kanskje det blir en liten fotoblogg eller no! i morgen er forresten siste dag i Osage, Iowa før vi tar en dag i Minneapolis/st.paul i minnesota og sover på hotell der før vi reiser til new york!

3 kommentarer

Hannah

01.06.2012 kl.10:50

Hvordan var det egentlig å se alle fra Iowa igjen? Hadde ting forandret seg mye, eller var det som "gamledager"? :)

Sarah Wee i New York

01.06.2012 kl.21:32

Hannah: det var veldig herligt å se alle igjen, men også veldig rart. følte ikke det var lenge siden jeg så de sist. så ja, litt sånn som gamledager.

Emilie

10.09.2013 kl.20:00

Fin blogg! Jeg har spørsmål om gateway college: Var det som forventet?

Var skolen vanskelig og var det greie klasserom? Ville du anbefalt andre å dratt med gateway college? Var prøvene mer utfordrene i og med at lærerene underviste på engelsk og du måtte lese deg opp på engelsk? :) Hahah, litt teite spørsmål kanskje, men håper du svarer! :D

Skriv en ny kommentar

Sarah Wee i New York

Sarah Wee i New York

22, Haugesund

Mitt navn er Sarah og jeg skal de neste 4 mnd tilbringe livet i New York og studere Moteledelse med Gateway College!

Kategorier

Arkiv

hits